Услуги

за пиана и рояли


Продажба на акустични и дигитални пиана и рояли
Фирмата предлага нови и употребявани акустични и дигитални пиана и рояли. За всяко закупено от фирмата пиано или роял Вие получавате от 1 до 5 години гаранция, безплатно акордиране, професионална и експедитивна доставка (безплатна в рамките на града), следгаранционно обслужване с отстъпка, възможност за разсрочено изплащане без оскъпяване. За закупено ново акустично пиано – подарък едно столче за пиано.

акордиране на пиана и рояли
Фирмата предлага прецизно акордиране на всички марки и модели акустични пиана и рояли, независимо от системата им на най-ниски цени в страната (за добре поддържан инструмент – 40лв.)

изкупуване на пиана и рояли
Фирмата изкупува всички марки и модели акустични и дигитални пиана и рояли, независимо от системата им, външния вид и техническо им състояние. Плащане веднага.

замяна на пиана и рояли
Фирмата заменя нови и употребявани пиана и рояли с други такива срещу доплащане.

ремонт на акустични пиана и рояли
Фирмата предлага висококачествен частичен и пълен ремонт с частична и пълна регулация на всички марки и модели акустични пиана и рояли, независимо от системата им на най-ниски цени в България: изравняване на клавиатурата; подмяна на филцови и книжни шайби; регулация на дълбочината на клавишите; подмяна на клавиатурата; ремонт, смяна и регулация на чукчетата; ремонт, смяна и регулация на демпферите; импрегниране на вирбелите, частична и пълна смяна на вирбелите; частична и пълна смяна на струните; ремонт, смяна и регулация на педали, колелца, панти и бравички; смяна на щимщок; ремонт на резонатора и металната лира;

репаратура на пиана и рояли
Фирмата предлага частична и пълна репаратура на всички марки и модели акустични пиана и рояли на най-ниски цени в страната.

реставрация на пиана и рояли
Фирмата предлага частична и пълна реставрация на всички марки и модели акустични пиана и рояли на най-ниски цени в България.

абонаментна поддръжка на пиана и рояли
Фирмата предлага абонаментна подръжка на всички марки и модели акустични и дигитални пиана и рояли за училища, детски градини, читалища, хотели, църкви и др. на най-ниски цени в страната.

пренасяне на пиана и рояли
Фирмата предлага професионално и експедитивно пренасяне на всички марки и модели акустични и дигитални пиана и рояли на най-ниски цени в България.

консултация на пиана и рояли
Фирмата предлага професионална консултация при покупко-продажба на всички марки и модели акустични и дигитални пиана и рояли на най-ниски цени в страната.

оценка и бизнесоценка на пиана и рояли
Фирмата предлага ескпертна оценка и бизнесоценка на всички марки и модели акустични и дигитални пиана и рояли, целяща участие в търгове, завещания, покупко-продажби, бракуване и др.

отдаване под наем на пиана и рояли
Фирмата предлага отдаване под наем на акустични и дигитални пиана и рояли краткосрочно и дългосрочно на хотели, ресторанти, частни и фирмени партита, телевизионни предавания, за частно ползване и др. на най-ниски цени в България.